Lotilantie 24, 37630 Valkeakoski 040 712 3228

 

 

 

 

 

 

 

TERVETULOA UUDISTUNEESEEN VALKEAKOSKEN KEILAHALLIIN!

 

 

 

 

 

Palvelut

Walhallista löydät 12 keilaradan lisäksi erilaiset aulapelit, kahvion ja baarin A-oikeuksineen, kabinettitilan erilaisia tilaisuuksia varten sekä kesäisin Valkeakosken aurinkoisimman terassin!

Meillä viihtyvät aikuiset sekä lapset. Meillä järjestät niin lasten synttärit, työpaikan kokoukset ja tyky-päivät kuin kaveriporukan illanvietot tai polttarit!

Walhalli on erinomainen kilpakeilahalli. Valkeakosken keilailuliitto ja sen alaiset keilaseurat järjestävät viikoittain kilpailuja. Keilailun harrastajia palvelee myös Pro Shop, josta löytyvät pallot, kengät ja muut tarvikkeet keilailuun. Asiantuntevaa palvelua antavat Janne Kärkkäinen ja Sam Anker, jolta voit varata myös valmennusta.

Junnuille (alle 15-v.) omaa ohjausta elokuun puolivälistä toukokuun loppuun tiistaisin klo 17-18. Hinta 3,5€ per junnu.

 

Lasten synttäripaketit

MENU 1 MENU 2
LIMU / TRIP LIMU / TRIP
KARKIT KARKIT
SIPSIT SIPSIT
JÄÄTELÖ PIZZASLICE / HODARI
  JÄÄTELÖ
10 € / LAPSI 13 € / LAPSI

Hinta sisältää tarjoilujen lisäksi keilauksen tunniksi (min. 4 hlö / rata), kenkävuokran sekä kabinetin tunnin ajaksi käyttöön joko ennen keilailua tai keilailun jälkeen.

Perjantaisin ja lauantaisin suosittelemme järjestämään lasten synttärit ennen klo 18. Lapsilla olisi myös hyvä olla ainakin yksi aikuinen / huoltaja mukana synttäreiden ajan.

Hohtokeilauksen aikana pakettihintoihin lisätään 2 € / lapsi.

Voit myös tuoda lasten synttäreille omat tarjoilut. Tällöin keilailusta veloitetaan ratamaksu ja kenkävuokra sekä kabinetista 20€ vuokramaksu. Kabinetin hintaan kuuluu tilassa olevan ilmakiekon vapaa käyttö.

Synttäripakettiin voi sisällyttää myös muita pelejämme: shuffleboard, biljardi, jättijääkiekkopeli ja darts. Kysy tarjousta!

 

Tilausmenut ryhmille

Valittavana neljä valmista menuvaihtoehtoa. Hinnat ilmoitettu €/hlö, minimi tilaus 8 hlö.

Juomat menekin mukaan, vesi sisältyy hintaan.

 

Pikkujoulupaketit

Pikkujoulut suunnitteilla kaveri- tai työporukalla? Alta löydät valmiit pikkujoulupaketit aktiiviteetteineen ja ruokineen!

Hinta €/hlö, minimi tilaus 8 henkilöä

Juomat menekin mukaan, vesi sisältyy hintaan.