040 712 3228

Palvelut

Walhallista löydät 12 keilaradan lisäksi erilaiset aulapelit, Full Swing -golfsimulaattorin, kahvion ja baarin A-oikeuksineen, kaksi kabinettia ( iso kabinetti n. 36 hlö ja lasten Star Wars -kabinetti n. 12 hlö) erilaisia tilaisuuksia varten sekä kesäisin Valkeakosken aurinkoisimman terassin ja 18-rataisen minigolfin!

Meillä viihtyvät aikuiset sekä lapset. Meillä järjestät niin lasten synttärit, työpaikan kokoukset ja tyky-päivät kuin kaveriporukan illanvietot tai polttarit!

Walhalli on erinomainen kilpakeilahalli. Valkeakosken keilailuliitto ja sen alaiset keilaseurat järjestävät viikoittain kilpailuja. Keilailun harrastajia palvelee myös Pro Shop, josta löytyvät pallot, kengät ja muut tarvikkeet keilailuun. Asiantuntevaa palvelua antavat Janne Kärkkäinen ja Sam Anker, jolta voit varata myös valmennusta.

 

 

 

Lasten synttäripaketit

PAKETTI 1 PAKETTI 2
LIMU TAI TRIP LIMU TAI TRIP
KARKIT TAI JÄÄTELÖ KARKIT TAI JÄÄTELÖ
SIPSIT PIZZASLICE TAI RANSKALAISET
   
14 € / LAPSI 18 € / LAPSI

Hinta sisältää tarjoilujen lisäksi keilauksen tunniksi (min. 4 hlö / rata), kenkävuokran sekä lasten kabinetin tunnin ajaksi käyttöön joko ennen keilailua tai keilailun jälkeen.

Perjantaisin ja lauantaisin suosittelemme järjestämään lasten synttärit ennen klo 18. Lapsilla olisi myös hyvä olla ainakin yksi aikuinen / huoltaja mukana synttäreiden ajan.

Pakettihinnat ovat voimassa arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin (la-su) ja hohtokeilauksen aikana pakettihintoihin lisätään 3 € / lapsi.

Synttäripaketteihin voit kysyä myös muita ruokavaihtoehtoja. Voit myös tuoda lasten synttäreille omat tarjoilut. Tällöin keilailusta veloitetaan hinnaston mukainen ratamaksu ja kenkävuokra sekä kabinetista 25€/h vuokramaksu.

Synttäripakettiin voi sisällyttää myös muita pelejämme: minigolf (kesäisin), shuffleboard, kuplalätkä, ilmakiekko, biljardi ja darts. Kysy tarjousta!

 

Tilausmenut ryhmille

Valittavana viisi valmista menuvaihtoehtoa. Hinnat ilmoitettu €/hlö, minimi tilaus 8 hlö.

Juomat menekin mukaan, vesi sisältyy hintaan.

Walhallin baarin keittiöstä saatavilla purtavaa niin pieneen kuin isoon nälkään. Katso menu tästä.