Lotilantie 24, 37630 Valkeakoski 040 712 3228

Harrastekeilailu

TULE MUKAAN WALHALLILIIGAAN!

Kerää vähintään 3 kaveria itsesi lisäksi ja ilmoittaudu Walhalliliigaan! Porukka voi olla kaveriporukka, työpaikkaporukka, naapuriporukka tai vaikka ompeluseura, mikä vaan käy, pääasia että on hauskaa!

Pelipäivä on keskiviikko, alkaen klo 18.30. Joukkueet pelaavat 5 peliä ennen joulua ja 5 peliä keväällä. Pelit pelataan noin 4 viikon välein. Päivitetty kevään 2021 otteluohjelma löytyy sivun alareunasta.

Peli-iltana joukkue (4 hlö/rata) pelaa 3 sarjan ottelun toista joukkuetta vastaan. Kierroksia on viisi syksyllä ja viisi keväällä, eli jokainen joukkue kohtaa lohkonsa joukkueen 2 kertaa. Sarjan päätteeksi pelataan finaalit toukokuun lopulla. Finaalipäivänä tarjoillaan kovien pelien lisäksi kaikille osallistujille ruokaa ja juomaa. Joten vaikka pelit eivät kulkisikaan hyvin, on tarjolla hauska päivä hyvässä seurassa.

Pelitapa

4-henkilöisin joukkuein 3 sarjaa (AM) per kierros toista joukkuetta vastaan. Sarjavoitosta 2 pistettä ja 3 sarjan yhteistuloksesta 2 pistettä, eli yhdellä kierroksella joukkue voi saada 8 pistettä. Pelit pelataan rennolla hauskanpitoperiaatteella ilman doping-sääntöjä.

Tasoitukset

Ensimmäisellä kierroksella ei Suomen keilailuliittoon rekisteröityneet keilaajat; naiset 40 pist./sarja ja miehet 30 pist./sarja. Joskus rekisteröidyt keilaajat naiset 10 pist./sarja ja miehet 0 pist./sarja. Toisen ja sitä seuraavien kierroksen tasoitukset määräytyvät heitettyjen tulosten mukaan. Tasoitusraja on 200 pist./sarja ja tasoitus 80%, eli jos keilaaja heittää ensimmäisellä kierroksella ilman tasoituksia sarjat; 110-120-130= 360, tulee keskiarvoksi 120 pistettä per sarja. Seuraavalla kierroksella hän saa tasoitusta 200-120=80 , josta otetaan 80%, eli 64 pistettä tasoitusta per sarja. Kuulostaa ehkä monimutkaiselta, mutta sinun ei tarvitse tasoituksia laskea, vaan järjestäjät hoitavat sen ja automaattiset tuloslaskentalaitteet näyttävät tuloksen. Joukkueessa saa pelata kierroksella korkeintaan 2 henkilöä kerrallaan, jotka ovat joskus olleet jäsenenä Suomen keilailuliitossa (SKL:n alaisessa seurassa).

Pelimaksu

12€ per pelaaja per kierros, eli 48€ per joukkue per kierros. Sisältää myös kenkävuokran.

Otteluohjelmat ja tulokset